PARADISE

PARADISE Pizzeria Grillroom

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1395 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Paradise. Meer weten? Ontdek meer

8 aug 2022 om 21:22 Bestellen hier vaker, normaal altijd prima maar dit keer zeer slecht. 2 stukjes sparerib nog geen 400 gram ipv de 800 waar mee geadverteerd word. Daarnaast droog en niet goed warm, leek vlees van afgelopen weekend, ook geen sausjes zoals. Erg jammer.
21 jul 2022 om 3:15 Vriendelijke bezorgers! Kost niet veel tijd. Goed en smakelijk eten.
5 jul 2022 om 22:31 Heerlijk eten
29 mei 2022 om 22:44 Jammer de pizza was niet warm bezorgd!! Bijna geen paprika en Spaanse pepers. Ik had gelijk moeten bellen, wil een goeie pizza met Paprika en Spaanse pepers!!! Dikke bladerdeeg buitenkant!! Volgende keer kom maar ophalen, wil een nieuwe en warm!!
16 mei 2022 om 10:38 Sorry het is daarbij zo'n trek had en dat er paar stukjes pizza overbleven, maar ik had gelijk moeten bellen kom de pizza maar weer ophalen want er zaten geen Spaanse pepers op!!!erg jammer, alleen paprika, ui,kaas, zonde van mijn geld.
16 mei 2022 om 4:37 dan krijg je een pizza met een handschoen er op even serieus, ik heb een melding gedaan bij de inspectie want dit kan natuurlijk niet he gepofte schele aardappel oog, en dan bel je en wordt je ook nog onvriendelijk behandeld, voor dat ik hem op zn...
16 mei 2022 om 4:30 je moet hier nooit bestellen, deze zaak mag sluiten, eten is RANZIG en onhygiënisch de eigenaar een onvriendelijke schele pannekoek, bestel maaza 2x ik krijg neppe aldi caprisonne en een flesje sap van de appie, DE INSPECTIE IS GEMELD!!!
28 apr 2022 om 6:23 De bezorging is veel te lang Na 60 minuten wachten komen ze ook met verkeerd drinken
16 apr 2022 om 19:34 Voor twee personen was het weining de shoarma was super dun de saus waren halve bakjes kosten €0,75 per stuk voelde me bestolen zal nooit weer bij hun bestellen
15 apr 2022 om 2:42 Hele slechte kapsalon shoarma Geen saus Geen sla of andere ingrediënten Beetje shoarma Alleen maar slappe aardappel schijfjes. Zonde van geld. Dat deze zaak nog bestaat snap er niks van.
13 apr 2022 om 10:43 Matig. Allereerst de verkeerde pizza gekregen (kan natuurlijk gebeuren). Maar dan bel je om het te melden en dan is de persoon onwijs vaag en kortaf qua antwoorden.. belde terug om nog eens te checken en klonk hij zelfs boos omdat ik nog eens belde
9 apr 2022 om 18:00 De pizza was lekker!! Aardige bezorger en pizza werd warm geleverd! Dank je wel.