PARADISE

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1544 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Paradise. Meer weten? Ontdek meer

17 mei 2024 om 21:29 de helft vd ingredienten zaten er maar op. geen artisjokken, geen asperges, geen gehakt, vegi salami ipv gewone salami. en er zat veel gewone kaas op(overheersend)
1 mei 2024 om 20:34 K heb kindermenu besteld, het stukje ui was geen ui maar schil van de ui.. en had er drinken bij besteld maar niet gekregen beetje jammer
23 apr 2024 om 19:43 was wat aan de late kant, was verder wel prima. Ik neem meestal een pizza waarbij je de ingrediënten zelf kan kiezen, zo heb je als vegetariër toch wat variatie. Merk wel dat er van sommige ingrediënten heel weinig op de pizza terecht komt.
17 apr 2024 om 23:27 Als ik thuisbezorgd was zal ik het van de site afhalen. Het is zo smerig. Meer vet dan vlees. De kipnuggets was kauwgom maar dan viezer. En de pepermuntjes waren ook vies want die waren er niet. Toko kiki is beter
17 apr 2024 om 22:33 Lekker eten en snel klaar
17 apr 2024 om 21:27 De feta kaas op het eten stonk behoorlijk net alsof het verrot was bestel hier ook nooit meer
28 mrt 2024 om 19:58 Aangegeven 20-45 min, uiteindelijk 75 minuten gewacht.
23 mrt 2024 om 1:20 Absoluut het geld niet waard. 1 goed stuk (4 botjes met vlees) en 4 botten zonder vlees + klein beetje los vlees in bak. Like 250 gram vlees en 500 gram botten.
21 mrt 2024 om 23:57 Levertijd was bijna 30 minuten te laat
21 mrt 2024 om 22:13 Heerlijke kapsalon ossenhaas
20 mrt 2024 om 11:12 Telefoon van Paradise nadat we hadden besteld en betaald dat de pizza’s die we hadden besteld niet konden voor de prijs. We moesten een andere pizza uitzoeken. Pizza’s werden toch bezorgd, kwaliteit erg slecht. Allemaal misselijk. Wel €6,- fooi..
10 mrt 2024 om 19:02 Niet vet, niet zout en erg lekker